اردبیل| واقفان در ترویج ازدواج آسان مشارکت کنند
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مهدی ستوده اظهار داشت: با توجه به اینکه واقفان میتوانند با وقف اموال خود نسبت به فرهنگسازی در حوزههای مختلف مشارکت داشته باشند، بخشی از نیازهای تربیتی و فرهنگی مقوله ازدواجهای پایدار است.
وی با تاکید به اینکه کاهش ازدواجهای آسان و پایدار یکی از معضلات جدی اجتماعی است، افزود: به ویژه واقفان میتوانند در نیات خود عواید موقوفه را برای ترویج ازدواج و فرهنگسازی ازدواج آسان در نظر بگیرند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گفت: نگاهی به وضعیت جامعه بیانگر این است که تجملگرایی و گرایش به مادیات به یکی از موانع ازدواجهای سالم و آسان در جامعه تبدیل شده است. تا جایی که بخش عمدهای از توان مادی زوجین در ابتدای زندگی صرف تجمل و تشریفات مراسم ازدواج و عروسی است.
حجت الاسلام ستوده تصریح کرد: در واقع به جای دستیابی به آرامش، زوجین در ابتدای زندگی گرفتاریهای مادی برای خود رقم زده و یا به تقلید از دیگری دست به تشریفات زاید میزنند.
وی اظهار کرد: این در حالی است که چنین اتفاقاتی نه تنها سنجیده نیست بلکه مغایر با آموزهها و اصول دین بوده و به جد نهی شده است.
به گفته حجت الاسلام ستوده در واقع بخشی از مشکلاتی که بعدها در زندگی مشترک به ناسازگاری زوجین میانجامد به دلیل پایهریزی اشتباه زندگی است.این در حالی است که خانواده از منظر دین اسلام مهمترین نهاد جامعه اسلامی و اولین رکن تربیت انسان محسوب میشود و سلامت آن تاثیر مستقیم در سلامت افراد جامعه دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با اذعان به اینکه تاکید دین مبین اسلام به ترویج وقف در جامعه به دلیل اثرات تربیتی آن است، افزود: با توجه به وضعیت نگران کننده افزایش طلاق و کاهش ازدواج بیش از پیش نیازمند فرهنگسازی این امر مقدس هستیم.
حجت الاسلام ستوده افزود: اسلام در کنار توصیه به ازدواج، الگوی ازدواج سالم را نیز معرفی کرده و ازدواج ساده و بی آلایش امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) نمونه این الگوی برتر است.
وی اظهار کرد: در واقع ترویج سبک زندگی ایرانی – اسلامی میتواند منجر به تعالی بخشی و تحکیم بنیان خانواده شده و از بسیاری از آسیبهای بعدی از جمله عدم سازش و طلاق عاطفی زوجین بکاهد./1350/د102/ب1